KUHINJA GLAMOUR No16

Početna / Proizvodi / Kuhinje Glamour /
.

Blistav kontrast boja, funkcionalan oblik koji prate zaobljene linije te osjećaj prirodnosti i savršene usklađenosti možete pronaći u kuhinji Glamour No.16. Ova kuhinja je spoj gotovo tridesetogodišnjeg iskustva u dizajniranju, traženju optimalnih rješenja i vrhunske majstorske izrade.

Elegancija forme istaknuta je zanimljivo odabranim ritmom tamnih i svijetlih tonova, dok cijelu sliku odlično zaokružuje višenamjenski kuhinjski otok. Potpuno iskorišten prostor kuhinje, koja se proteže od poda do stropa, pruža određeni komfor i nadasve poželjnu funkcionalnost. Sudoper smo smjestili u kut, kako bismo dobili što veću radnu površinu, koja je izrađena od vrlo kvalitetnog kamena. Indukcijska kuhalna ploča, izuzetne kvalitete, također je poravnato ugrađena u radnu površinu, vrlo je učinkovita u iskorištavanju toplinske energije, a velika joj je prednost jednostavno održavanje. Za potpuno uklanjanje  pare i mirisa iz prostora, u gornji kuhinjski element iznad indukcijske kuhalne ploče, ugradili smo vrlo učinkovitu napu renomiranog proizvođača, kod koje se zahvaljujući ovakvoj ugradnji izbjeglo orošavanje i povećala efikasnost. Za potpunu udobnost i pokretljivost u kuhinji, ugradili smo vrlo kvalitetnu i modernu pećnicu i mikrovalnu pećnicu u visini ruku, koje se vizualno potpuno uklapaju u cjelinu kuhinje.

Otvaranje, odnosno zatvaranje ladica riješili smo na vrlo moderan, inovativan i praktičan način, s tihim otvaranjem uz lagani dodir i nečujnim laganim klizanjem kod zatvaranja. Kod dizajniranja vodili smo računa i o ekološkoj prilagodljivosti, pa smo predvidjeli i opremili poseban prostor za odvajanje i recikliranje. Poseban vizualni, estetski i funkcionalni efekt postigli smo ugradnjom LED rasvjete u dno visećih elemenata. Gornje i donje elemente kuhinje spojili smo ukrašenom pločom od vrlo kvalitetnog stakla u boji, te smo na taj način dali kuhinji još jedan prepoznatljiv dašak luksuza i praktičnosti.

Kuhinjski otok je postao neizostavan dio modernih i luksuznih kuhinja, pa je tako i kod kuhinje Glamour No16. I ovdje smo posegnuli za posebno osmišljenim dizajnerskim rješenjima, kako bi otok postao višenamjenski prostor u kuhinji. Gornju ploču otoka istaknuli smo s posebnim dijelom, zamišljen kao mjesto za druženje s prijateljima ili obitelji, a ujedno može poslužiti I kao dio radnog prostora. U bočnim stranicama otoka ugrađene su zatvorene praktične police i vrlo atraktivna, moderno dizajnirana vinska vitrina.

.

KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ

Comments are closed.