KUHINJA GLAMOUR No17

Početna / Proizvodi / Kuhinje Glamour /

.

Kuhinju Glamour No.17  krasi moderan i funkcionalni dizajn i zaobljene fronte. Pomnim odabirom materijala postigli smo sklad s prostorom kojim smo obogatili ukupan ambijent. Svaki dio ove kuhinje potpuno je iskorišten i pruža zadovoljstvo u svakom trenutku.

Otok kuhinje oplemenjen je termo tretiranim furnirom hrasta kojeg smo zaštitili matiranim lakom. Osim svoje estetske dojmljivosti, iskoristivost smo doveli do savršensta. Prednja strana otoka potpuno je iskoristiva za spremanje kuhinjskih i blagovanskih potrepština.

U kamenu radnu površinu kuhinje, poravnano s površinom ploče, ugradili smo sudoper s visoko kvalitetnom armaturom te kombiniranu kuhalnu ploču renomiranoga proizvođača bijele tehnike. Hladnjak smo ugradili u elemente kuhinje, jer tako se ne narušava sklad forme i linija kuhinje. Kod smještaja ugradbene pećnice vodili smo računa o potrebama i željama naručitelja, ali i o estetskom dojmu. Iznad kuhalne ploče ugradili smo kuhinjsku napu. Rub nape je poravnat s dnom visećih elemenata, te smo tako spriječili orošavanje i potpuno iskoristili usisnu snagu za uklanjanje pare i mirisa. Kako bi rad u kuhinji bio prije svega bio ugodan, ugradili smo LED rasvjetu u dno visećih elemenata, tako da osvjetljava cijelu radnu površinu. U unutrašnjost smo smjestili manji stol za dvije osobe, dovoljno prostran za objedovanje, druženje i uživanje u samom prostoru kuhinje.

.

KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ

Comments are closed.