KUHINJA GLAMOUR No18

Početna / Proizvodi / Kuhinje Glamour /

.

Usklađenost ploha i linija u kontrastnoj kombinaciji tonova, koja daje toplinu i profinjenu eleganciju, ovu kuhinju čine modernom i luksuznom. Kuhinja odiše određenim minimalizmom, a svaki dio pomno je funkcionalno i estetski dizajniran.

Unutar visećih elemenata sa vratima od prozirnog stakla, ugrađena je led rasvjeta, koja na poseban način upotpunjuje ambijent, dok pogled u unutrašnjost drugog dijela visećih elemenata priječe vrata od tamnog stakla. U donji dio ugradbenih elementa smještena je moderna rasvjeta za radnu površinu te mala ali vrlo učinkovita kuhinjska napa, koja se nalazi točno iznad indukcijske kuhalne ploče.

U kamenu radnu površinu kuhinje, otpornu na vlagu i toplinu, poravnato je ugrađen sudoper i kvalitetna armatura, a na isti način ugrađena je indukcijska kuhalna ploča. Ladice donjih elemenata opremljene su posebnim funkcionalnim dodacima koji olakšavaju organizaciju i korištenje kuhinjskog pribora i aparata. Nasuprotni zid kuhinje iskorišten je za kuhinjske ormare različitih veličina odjeljaka te za ugradnju mikrovalne i klasične pećnice.  Za potpunu funkcionalnost, kuhinja je opremljena više namjenskim šankom, oplemenjenim furnirom hrasta.

.

kuhinje knapić
kuhinje knapić
kuhinje knapić
kuhinje knapić
kuhinje knapić
kuhinje knapić
kuhinje knapić
kuhinje knapić
kuhinje knapić

 

Comments are closed.