KUHINJA GLAMOUR No21

Početna / Proizvodi / Kuhinje Glamour /

.

Kuhinja Glamour No.21 izrađena je u klasičnoj „L“ formi, koju uglavnom diktira raspoloživ prostor u koji se kuhinja ugrađuje. Kuhinja se ističe modernim i funkcionalnim dizajnom, zaobljenim linijama, savršeno obrađenim vrhunskih materijala i površinama lakiranim lakom visokog sjaja nježnih tonova. U funkcionalnom smislu, svaki dio ove kuhinje potpuno je iskorišten i pruža zadovoljstvo u svakom trenutku.

Prostor gornjih kuhinjskih elemenata potpuno je iskoristiv, a u njihovo podnožje ugradili smo kvalitetnu LED rasvjetu koja idealno osvjetljava cijelu radnu površinu što rad u kuhinji čini ugodnijim. U kamenu radnu površinu, otpornu na vlagu i toplinu, ugradili smo s jedne strane indukcijsku kuhalnu ploču s integriranom napom, visoke učinkovitosti i dokazane kvalitete. U drugom kraku kuhinje, u radnu površinu ugradili smo sudoper s visoko kvalitetnom armaturom.

Kod smještaja ugradbene i mikrovalne pećnice, vodili smo računa o funkcionalnosti i mobilnosti u prostoru kuhinje, ali nismo zanemarili ni estetski dojam. I u ovom segmentu odabrali smo vrhunske uređaje, provjerene kvalitete i naprednih funkcija, koje olakšavaju svakodnevno korištenje.

Donji elementi kuhinje svojom prostranošću nude obilje dobro organiziranog prostora koji možete iskoristi na razne načine, a za bolju iskoristivost ugradili smo funkcionalne dodatke. U ladicama se nalaze dodaci za pregledno i uredno slaganje pribora za jelo i ostalog kuhinjskog pribora, dok smo u kutne elemente smjestili okretne košare s kojima ćete vrlo lako doći do svakog komada posuđa.

.

KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ

 

Comments are closed.