KUHINJA GLAMOUR No22

Početna / Proizvodi / Kuhinje Glamour /

.

Kod dizajniranja kuhinje, imajući na umu njezinu funkcionalnost, uvijek treba uzimati prostor kao zadani element, u kojem će kuhinja ispuniti svoju ulogu. Kuhinja Glamour No.22 je sjajan primjer bezvremenskog i funkcionalnog dizajna koji nam nudi idealan odnos oblikovanja elemenata i ručne obrade do najsitnijih detalja kako bi se postigla izvedbena savršenost.

Kako bi se prostor potpuno iskoristio, viseći elementi protežu se do stropa i nude obilje iskoristivog prostora. Svi elementi oslobođeni su klasičnih ručkica, no zahvaljujući utorima u dnu fronti lako se otvaraju. Savršeno estetski i funkcionalno izvedene je spoj gornjeg i donjeg dijela kuhinje kaljenim staklom u nježnoj sivoj boji i to u oba glavna dijela kuhinje, kod kuhala i kod sudopera. U elemente kuhinje ugrađeni su svi uređaji, ugradbena i mikrovalna pećnica, hladnjak i perilica posuđa.

Radna ploča neprekinuto se proteže po gornjoj površini donjih elemenata,  izvedena je u kompozitnom materijalu, vrlo otpornim na vlagu i visoke temperature, a može se nakon višegodišnjeg korištenja vrlo jednostavno obnoviti, bez zamjene radne ploče. U radnu površinu ugradili smo indukcijsku kuhalnu ploču s jedne strane i sudoper s druge strane kuhinje.

Prostor u donjim elementima nudi potpuno organizirano odlaganje kuhinjskog posuđa, u kutni element ugradili smo okretnu košaru koja u velikoj mjeri olakšava pristup. Ladice smo opremili funkcionalnim dodacima za uredno spremanje pribora za jelo. Uz navedeno, tu je još i jedan važan dodatak, pomična ladica s dvije manje kante za odvojeno odlaganje otpada.

Poseban detalj u ovoj kuhinji je jedinstveni šank, koji objedinjuje kuhinju i dnevni prostor gotovo u jednu cjelinu. Osim funkcije prostora pogodnog za objedovanje, prostor ispod gornje plohe potpuno je iskoristiv i potpuno je višenamjenski.

.

KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ

Comments are closed.