KUHINJA LUXURY No1

Početna / Proizvodi / Kuhinje Luxury /

.

Dizajnirajući ovu kuhinju razmišljali smo o Vašem komforu i praktičnosti kod pripreme vrhunskih jela, kako bi Vama ostalo više vremena za uživanje s obitelji i prijateljima. Želja nam je bila da Vas ova kuhinja stalno oduševljava u Vašem prostoru. Izradili smo je od finih plemenitih i egzotičnih materijala, opremili smo je vrhunskim „Miele“ kućanskim aparatima, kako bi ova kuhinja za Vas ostala trajna vrijednost.

Praktičnost u ovoj kuhinji odmah dolazi do izražaja. Za Vas smo osmislili i napravili  unikatan stalak za čaše, policu za začinsko bilje te praktičnu i neupadljivu policu za vinske boce. Vrata elemenata i aparata otvaraju se na dodir, u ladice smo ugradili vrlo praktične dodatke, a vodili smo računa i o prostoru za Vašu smočnicu. Kvalitetne materijale koje smo odabrali za Vas, garantiraju Vam trajnost i lako održavanje. Radna površina je izrađena od kamena kvarcita, koji je otporan na visoke temperature i vlagu, za ormar smo koristili egzotičan furnir palisandera, a kuhinja je lakirana perla lakom u visokom sjaju.

Vrhunski „Miele“ kućanski aparati savršeno upotpunjuju luksuz i praktičnost ovog majstorskog djela. Ugradbena pećnica svojom inovativnom tehnologijom u velikoj mjeri će pomoći u što lakšoj pripremi jela, a za savršeno oprano posuđe tu je ugradbena perilica posuđa. Kuhalna indukcijska ploča podijeljena je u četiri uzdužne zone, koje će Vam uštedjeti energiju i učiniti kuhanje praktičnim. U dno visećih elemenata za Vas smo ugradili „pametnu“ kuhinjsku napu, koja će automatski povećati snagu usisa zraka i para s povećanjem zone kuhanja. Vremena se mijenjaju, ali kvaliteta i luksuzni dizajn ove kuhinje ostaje i uvijek će biti ukras Vašeg prostora.

Kuhinja je nagrađena na 43. Međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije „Ambienta“ 2016. godine, za najbolji dizajn proizvoda.

.

KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ
KUHINJE KNAPIĆ

Comments are closed.