KUHINJA STYLE No11

Početna / Proizvodi / Kuhinje Style /

.

Kuhinja iz majstorske radionice Kuhinje Knapić, na više mjesečnom testiranju u realnim uvjetima  pokazala je pun dizajnerski i funkcionalni uspjeh.

Smještaj kuhinje je duž cijelog zida i to od poda do stropa, čime se postigao sjajan estetski efekt i olakšano održavanje. Otvaranje ladica donjih elemenata električno je kontrolirano, a sistem se pokreće samo jednim laganim dodirom. Radna površina izrađena je od kamena, otpornog na temperaturu, vlagu i trošenje. Kuhinja je opremljene vrhunskom ugradbenom bijelom tehnikom i to  pećnicom i mikrovalnom pećnicom te indukcijskom kuhalnom pločom s tri posebna područja za kuhanje i uvučena je prema stražnjoj strani, kako bi se para i mirisi mogli što efikasnije ukloniti. Kuhinjska napa ugrađena je u donju stranu visećih elementa čime se očuvala vizualna cjelina kuhinje, nema orošavanja i smještena točno iznad kuhalne indukcijske ploče kako si postigao njezin 100 postotni učinak.

I na kraju, ali ništa manje važno, ugrađena LED rasvjeta idealno osvjetljava radnu površinu kuhinje i time joj daje dojmljiv estetsko-vizualni i funkcionalni efekt.

kuhinje knapić
kuhinje knapić
kuhinje knapić
kuhinje knapić
kuhinje knapić
kuhinje knapić
kuhinje knapić
kuhinje knapić

Comments are closed.