PREDSTAVLJAMO NOVI MODEL – KUHINJA GLAMOUR No23

Početna / Proizvodi / Kuhinje Glamour /

Predstavljamo novu, prije svega kvalitetnu, praktičnu i zanimljivu kuhinju iz naše linije Glamour. Zanimljivost ovoga dizajnerskog rješenja je prostrani kuhinjski otok, pomno odabranih dimenzija i opremljenosti za praktičnu pripremu jela i ugodan boravak.

Neprekinuta linija radne površne izvedena je od visoko kvalitetnog kamena, otpornog na vlagu i toplinu, lako se održava, a svojim izgledom dopunjuje cjelokupni estetski dojam. Cjelokupni bočni volumen ima višenamjensku ulogu, gdje se nalaze odlično organizirani prostori za odlaganje posuđa, praktične ladice za posuđe, a tu je i prostor za ugradbenu perilicu i atraktivan hladnjak za vino.

Kao i u prijašnjim modelima, i ovdje je ukomponirani šank predviđen za boravak i druženje uz netom pripremljeno jelo. Ugradbeni hladnjak  i nadasve praktična caffe aparat smješten je na zidnom dijelu kuhinje, odvojeno od otoka. Cijela kuhinja ostavlja dojam prozračne lepršavosti, kvalitetnog dizajna i majstorske izrade.

Dodatnu vrijednost daju vrhunski Miele aparati, koje od sada možete pogledati u našem novom Miele centru Knapić, na adresi Zagrebačka avenija 104, a možete posjetiti i web stranicu https://www.tehnika-knapic.hr/ i pogledati asortiman proizvoda iz naše ponude.

KUHINJA GLAMOUR No23
KUHINJA GLAMOUR No23
KUHINJA GLAMOUR No23
KUHINJA GLAMOUR No23
KUHINJA GLAMOUR No23
KUHINJA GLAMOUR No23
KUHINJA GLAMOUR No23
KUHINJA GLAMOUR No23
KUHINJA GLAMOUR No23
Hvala na dijeljenju

KUHINJE KNAPIĆ

KUHINJE PO MJERI, MODERNE DIZAJNERSKE KUHINJE, LUKSUZNE KUHINJE, KUHINJE S OTOKOM, UNIKATNE KUHINJE

Komentari su zatvoreni.