PREDSTAVLJAMO NOVI MODEL – KUHINJA GLAMOUR No25

Početna / Proizvodi / Kuhinje Glamour /

Nakon što sam je vidjela, ni jedna mi više nije bila toliko očaravajuća, toliko posebna i toliko moja kao ova avangardna kuhinja. Nakon što sam vidjela njezin izložbeni primjerak, ni jedna je više nije mogla sustići u njezinoj posebnosti.
Nazvala sam je Crna kraljica jer za mene ona uistinu i jest kraljica svih kuhinja. Raskošna i jednostavna u isti mah, tako bih je opisala. Zaobljena, s brončanim detaljima, dobro isplaniranim rasporedom i posve prilagođena mojem prostoru te načinu na koji spremam hranu što nikako ne treba zanemariti pri izboru kuhinje.
Iako je crne boje, lako se održava a posebno me oduševila radna ploča koja je vrlo elegantna i tanja od standardnih. Iako se moja kuhinja pravi važna, ona nije tek šminkerica za ukras.
U njoj se svakodnevno kuha –  od tradicionalnih domaćih jela pa sve do azijske kuhinje koju moja obitelj obožava. Kroz život sam promijenila mnogo kuhinja ali Crna kraljica je uistinu najljepša, najpraktičnija a i svojom je kvalitetom ispred svih dosadašnjih kuhinja.

Mihaela Gašpar Đukić
Hvala na dijeljenju

KUHINJE KNAPIĆ

KUHINJE PO MJERI, MODERNE DIZAJNERSKE KUHINJE, LUKSUZNE KUHINJE, KUHINJE S OTOKOM, UNIKATNE KUHINJE

Komentari su zatvoreni.